Over ons

Authentiek vietnamees

Vietnam is één van de mooiste landen van Azië, met een grote verscheidenheid aan cultuur, natuur, temperatuur en niet te vergeten: de Vietnamese keuken.

In Nederland is de Vietnamese keuken redelijk onbekend en zien mensen vaak de Vietnamese gerechten als onderdeel van de Chinese en/of Indonesische keuken. Iedereen kent wel de Vietnamese loempia’s en bapao’s, maar er zijn nog meer Vietnamese gerechten die misschien wat minder bekend, maar toch zeker de moeite waard zijn om uit te proberen.

Kenmerkend van de Vietnamese keuken zijn onder andere het gebruik van veel verse groenten en kruiden, wat resulteert in combinaties van zeer uiteenlopende smaken.

"Pho"

Een echte Vietnamese specialiteit is ‘’Pho’’: een traditionele soep bestaande uit: noodles, vlees en veel verse groenten. Pho kan zowel als ontbijt, lunch en als diner worden genuttigd

Wij bieden deze “Pho” op onze kaart aan met diverse smaken. Elke smaak hebben wij met veel zorgvuldigheid voor u geselecteerd.

Een andere eigenschap van de Vietnamese keuken is, dat het niet zo pikant is als de Indonesische en Chinese keuken. Ook is het minder vet en zoet als de laatst genoemde keuken. Wij onderscheiden ons van de andere Aziatische keukens door het gebruik van veel verse rauwe (blad)groenten en kruiden.

Puur & verantwoord

De Smaak van Vietnam is een restaurant die bij zijn wortels blijft: geen westerse invloeden maar gewoon verse ingrediënten en veel groenten. Natuurlijk wordt dit allemaal alleen in plantaardige oliën bereid.

Uw kunt bij ons terecht voor een heerlijk vers verantwoord gerecht en wij staan graag voor u klaar om deze voor u te bedienen.

Team De Smaak van Vietnam.

Testimonials